Tegye hangulatossá otthonát természetes anyagokból készült termékekkel
9951x elolvasva
ElolvasniHelyi és fenntartható gyártás
Ingyenes szállítás 31.990 Ft
Akár 60 nap a visszaküldésre
Telefonos rendelés
A frissen facsart citromlé nagyszerű vitaminforrás, és sok ételnek megfelelő ízt ad. A bükkfából készült egyszerű facsarónak köszönhetően pontosan szabályozhatja a kifacsart gyümölcslé mennyiségét, amely közvetlenül az előkészített edénybe folyik, és a gyümölcsből kifacsarja az utolsó csepp levet is.
Ingyenes szállítás 31.990 Ft
A termék akár 30 napon belül ingyenesen visszaküldhető
A frissen facsart citromlé nagyszerű vitaminforrás, és sok ételnek megfelelő ízt ad. A bükkfából készült egyszerű facsarónak köszönhetően pontosan szabályozhatja a kifacsart gyümölcslé mennyiségét, amely közvetlenül az előkészített edénybe folyik, és a gyümölcsből kifacsarja az utolsó csepp levet is.
A fából készült citrus facsaró minden méretű citromra, lime-ra, narancsra és más citrusfélékre is használható. Egyszerűen megfogja az egyik kezében a kettévágott gyümölcs felét, a másikkal pedig a facsaró segítségével kinyomja a levét. A friss gyümölcslevet kinyomhatja egy pohárba, tálba vagy közvetlenül az ételbe.
Ez a facsaró tanúsítvánnyal rendelkező fából készül, ami garantálja, hogy a fa fenntarthatóan kezelt erdőből származik.
Méret: 15 cm
Anyag: bükkfa
Márka | Vlnka |
Anyag | Fa |
Tanúsítványok | SGS |
Mivel nagyra értékeljük mindazt, amit a természet ad nekünk, itt Zlín -ben létre jött a Vlnka márka, amely a természetes anyagok örömét és kényelmét hozza el mindazoknak, akik minőségi és stílusos termékekre vágynak. A Vlnka ruhákat, cipőket, ágyneműt és egyéb kiegészítőket kínál az egész család számára, csecsemőktől egészen nagyszülőkig.
© 2024 Woolville.hu | Czech Wool company s.r.o | Cookies beállítások | Személyes adatok feldolgozásának alapelvei | Egyetértés a személyes adatok feldolgozásával | Shop creator wpj.cz
Legyen a Bari családunk
tagja és részesüljön
Hasznos lehet
Magyar Posta | 19. 9. |
GLS Magyarország | 19. 9. |
Packeta.hu | 19. 9. |